Εσπερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό στο Γυμνάσιο Νέας Κίου

Σκοπός της εσπερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού των εφήβων

Το Γυμνάσιο της Νέας Κίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου εσπερίδα ευαισθητοποίησης με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός: πρόληψη και αντιμετώπιση».

Κεντρικές ομιλήτριες στην εσπερίδα θα είναι:

  • Η Δρ. Καρούντζου Γεωργία, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Αρκαδίας και
  • Η κ. Τσουλουχά Νάντια, Κλινική Ψυχολόγος.

Η εσπερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, σε μαθητές και σε γονείς μαθητών.

Όπως ενημερώνει η Διευθύντρια του σχολείου Μαρια Κονταράτου, σκοπός της εσπερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού των εφήβων, που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη σημερινή πραγματικότητα, αλλά και η ενημέρωση των στελεχών της εκπαίδευσης για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου μέσα από δράσεις των εκπαιδευτικών, των γονέων, αλλά και των ίδιων των μαθητών.

Σχόλια

nova franchise 370x300
newsletter banner anagnostis