home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

3ο Performing Space στο Ναύπλιο: Εκεί όπου η επιστήμη συναντά τα πρόσωπα και δημιουργεί

Ερευνητές και δημιουργοί από διαφορετικούς κλάδους, θα παρουσιάσουν έργα τους, θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και θα μοιραστούν ιδέες και τρόπους έκφρασης στο χώρο
3o performing space (3)

Το 3ο Performing Space είναι γεγονός και θα λειτουργήσει με θεματικές παρουσιάσεις και εργαστήρια στις αρχές Ιουλίου (3-6/7/2024) στο Ναύπλιο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων φοιτητών, ερευνητών, καλλιτεχνών, επαγγελματιών των τεχνών, του θεάματος και γενικότερα δημιουργούς από κάθε δημιουργικό επαγγελματικό πεδίο. Από το Διδυμότειχο έως την Κρήτη και από τη Νέα Ζηλανδία και την Κίνα έως την Ελλάδα, ερευνητές και δημιουργοί από διαφορετικούς κλάδους, θα παρουσιάσουν έργα τους, θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και θα μοιραστούν ιδέες και τρόπους έκφρασης στο χώρο.

Από το 2022, ο Χώρος Επιτέλεσης, που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την πόλη του Ναυπλίου, δημιουργεί ένα διεθνές γεγονός-γέφυρα ανάμεσα στη συνάντηση, τη δράση και τη δημιουργία ανθρώπων που πειραματίζονται και αντλούν εμπειρίες και γνώσεις από τα αποτελέσματα της ανθρώπινης παρουσίας και δράσης στο δομημένο χώρο.

3o performing space (2)

Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες επισκέψεων σε αργολικούς χώρους (Πινακοθήκη, Αρχαιολογικοί χώροι, Θέατρα….) όπου ο Λόγος και το Πνεύμα της Ανθρώπινης Δραστηριότητας δημιούργησαν Ιστορία που καταγράφεται και διαχέεται αενάως στο χρόνο.   Βιαστείτε!

Μέχρι 11 Μαρτίου 2024 κατάθεση εισηγήσεων στο συνέδριο.

Μέχρι 1 Απριλίου 2024 δήλωση συμμετοχής στα Εργαστήρια.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου για τις προϋποθέσεις και τα προτεινόμενα θεματικά πεδία: performingspace.org.

3o performing space (1)

(Γ. Κόνδης)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis