home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αίγινα: Φιάσκο η δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού

Το εισαγγελικό πόρισμα δείχνει αστοχία της κατασκευάστριας εταιρείας
aigina limani

Γνωστό έγινε μέρος του εισαγγελικού πορίσματος σχετικά με τις ζημιές στον υποθαλάσσιο αγωγό στην Αίγινα και, σύμφωνα με τον Alpha, «δείχνει αστοχία της κατασκευάστριας εταιρείας και όχι δολιοφθορά».

Πιο συγκεκριμένα, η αστοχία εντοπίστηκε στο στάδιο της κατασκευής των υποθαλάσσιων αγωγών στην Αίγινα, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, να στέλνει επιστολή στην κατασκευάστρια εταιρεία, ζητώντας να προβεί άμεσα στις εργασίες αποκατάστασης.

Με δεύτερη επιστολή του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο Νίκος Χαρδαλιάς ζητάει να οριστεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας, ο οποίος θα επιτηρεί τις εργασίες αποκατάστασης στον αγωγό της Αίγινας.

Το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αποτελέσματα των ερευνών του «βατραχανθρώπων» του Λιμενικού Σώματος για τη ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα, ενημέρωσε ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς.

Σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά διαπιστώθηκε πως η ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα οφείλεται σε βλάβη, κι όχι σε δολιοφθορά όπως είχε μηνύσει σχετικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε ενημέρωση του δημάρχου Αίγινας προς το δημοτικό συμβούλιο, γνωστοποιήθηκε πως η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό οφείλεται σε ένα πρόβλημα που υπήρχε και όχι σε δολιοφθορά, καθώς και δεν βρέθηκαν ίχνη έκρηξης στον βύθο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis