home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μια μοναδική και άκρως συγκινητική γιορτή για τους Πόντιους της Αργολίδας

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» σε ένα άκρως γιορτινό και εύθυμο κλίμα άνοιξε το Τριώδιο.
xoros pontiwn argolida (4)

Στις 25 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» σε ένα άκρως γιορτινό και εύθυμο κλίμα άνοιξε το Τριώδιο.

Το χορευτικό συγκρότημα άρχισε τη γιορτή με τους δυναμικούς χορούς του υπό τους ήχους του κεμετζέ και της μοναδικής φωνής του Σταύρου Σαββίδη.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Κώστας Κεχαγιάς και Ανδριανός Γκολέμης που με τη συνοδεία του κλαρίνου ξεσήκωσαν το πλήθος.

Η βράβευση των προέδρων που δημιούργησαν και στήριξαν το Σύλλογο σε βάθος χρόνου σε συνδυασμό με τα πλούσια δώρα, το υπέροχο φαγητό, το χορό και τη μουσική έκαναν τη γιορτή μοναδική και άκρως συγκινητική.

Χορός Ποντίων Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει την ευγνομωσύνη του στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Σιδέρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Μπουλούκο και την κα. Φαίδρα Ξηνταροπουλου που τίμησαν το σύλλογο με την παρουσία τους.

Επίσης στους αδελφούς συλλόγους: το σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Φάρος”, το σύλλογο Ποντίων Καλαμάτας “Ρωμανία “, τον πολιτιστικό σύλλογο “Σαμινθος”, τον ερυθρό Σταυρό, τον πολιτιστικό σύλλογο Αρματωμένοι Μωραϊτες, τον σύλλογο Ελληνική παράδοση, τον Σύλλογο Αργείων Δαναός, τον Σύλλογο Κρητων Μίνωας για την στήριξη τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis