home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έκρηξη βίας στη Νέα Κίο: Αταξία και τραυματισμοί από πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με δύο αυτοκίνητα, μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα, αφήνοντας πίσω τους σκηνές χάους
Όπλο πυροβολισμοί

Πεδίο μάχης έγινε η Νέα Κίος, στην Αργολίδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πυροβολισμούς σε κατοίκους του καταυλισμού Ρομά στην περιοχή Καρακάξα. Η επίθεση αυτή προκάλεσε τον τραυματισμό ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τρομοκρατώντας την τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη όταν δύο άτομα ηλικίας 19 και 32 ετών που επέβαιναν σε οχήματα, εντόπισαν έναν 28χρονο με τον οποίον φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές και πυροβόλησαν ασκόπως, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Oι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με δύο αυτοκίνητα, μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα, αφήνοντας πίσω τους σκηνές χάους. Η άφιξη μεγάλης αστυνομικής δύναμης στον τόπο του εγκλήματος ανέλαβε την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την έναρξη έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών.

Η τρέχουσα έρευνα των αρχών εξετάζει τυχόν συνδέσεις του περιστατικού με προηγούμενες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε παράγκες του καταυλισμού την προηγούμενη εβδομάδα, αυξάνοντας τις ανησυχίες για πιθανές εγκληματικές δραστηριότητες στην περιοχή.

Έπειτα από καταγγελία του 28χρονου η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis