home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

5ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού για Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία

Άνοιξη στο χωριό – Διαγωνισμός φωτογραφίας
psifiako festival xoriou

Το πέμπτο κατά σειρά «Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού» διοργανώνει η ομάδα «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης»  σε συνεργασία με το εργαστήριο ψηφιακών δεξιοτήτων και πληροφορικής «Αλγόριθμος» από τις 5 Μαρτίου έως τις 12 Μαρτίου, θέτοντας στο επίκεντρο  για άλλη μια φορά την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή που ως θέμα έχει τη φυσική ομορφιά των τόπων, τους ανθρώπους, τις παραδόσεις, τα αξιοθέατα και τα μνημεία ενός χωριού με έμφαση την εποχή της άνοιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους που θα προέρχονται από μέρη των νομών Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέχρι και τις 12 Μαρτίου. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα συμβάλλει στην προβολή των χωριών μέσα από σελίδες και ομάδες κοινωνικής δικτύωσης στο ιντερνέτ (διατηρώντας πάντα τα στοιχεία του δημιουργού).

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να αναζητηθούν από τον συντονιστή της δράσης Γιάννη Λάσκαρη στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  [email protected].

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis