home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κακοκαιρία Emil: Λίμνη η είσοδος σχολικού συγκροτήματος στο Άργος (Βίντεο)

Η κατάσταση προκαλεί δυσαρέσκεια μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΕΠΑΛ και του 3ου Λυκείου, καθώς είναι επαναλαμβανόμενη.
Πλημμύρα ΕΠΑΛ Άργους

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η διαδρομή των μαθητών στο σχολικό τους συγκρότημα ανάμεσα σε Άργος και Δαλαμανάρα μετατράπηκε σε εμπόδιο. Οι μαθητές του Πρότυπου ΕΠΑΛ και του 3ου Λυκείου Άργους βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία μάλλον όχι και τόσο ασυνήθιστη εικόνα στην είσοδο του σχολείου τους. Η λίμνη που σχηματίστηκε από τη συσσώρευση των βρόχινων νερών, τους ανάγακασε να περάσουν μέσα από αυτήν για να μπουν και να βγουν από το σχολικό συγκρότημα.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί δυσαρέσκεια μεταξύ των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς είναι επαναλαμβανόμενη.

Το παρακάτω σημερινό βίντεο είναι χαρακτηριστικό:

Πιθανολογείται πως μπορεί να πρόκειται για κακοτεχνία ή καθίζηση στο έδαφος της συγκεκριμένης περιοχής, που οδηγεί στη συσσώρευση του νερού κάθε φορά που βρέχει έντονα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς εκφράζουν ανησυχία για την ασφάλεια των μαθητών και καλούν τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια για όλους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis