home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χάος στο Ναύπλιο από την κακοκαιρία Emil – Πλημμύρισαν σπίτια, έκλεισαν δρόμοι

Πλημμυρικά φαινόμενα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του Ναυπλίου – Υπερχείλισαν φρεάτια, εκτροπή κυκλοφορίας από την τροχαία στην Ενδεκάτη
plimmira nafplio

Η κακοκαιρία Emil χτυπά την Αργολίδα την Παρασκευή, 1η Μαρτίου, προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα. Από αποκλεισμένους δρόμους μέχρι πλημμύρες σπιτιών και ατυχήματα, η περιοχή της Αργοναυπλίας δοκιμάζεται.

Η αστυνομία επιβάλλει εκτροπές κυκλοφορίας σε κρίσιμα σημεία του Ναυπλίου, προκειμένου να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις. Χάος στην Άργους, την Ενδεκάτη και τη Σιδηράς Μεραρχίας που πλημμύρισαν πρόσκαιρα, ενώ καταστήματα πάλευαν με σκούπες για να προστατεύσουν τις ιδιοκτησίες τους.

Πλημμυρικά φαινόμενα προκλήθηκαν επίσης στο δρόμο για το Λιοντάρι των Βαυαρών, κοντά στο νεκροταφείο στην Ασκληπιού και την Χαριλάου Τρικούπη. Ο δρόμος προς Ενδεκάτη έκλεισε για τη διέλευση των οχημάτων, για όση ώρα εξελισσόταν το φαινόμενο.

Στην περιοχή του Γηροκομείου Ναυπλίου, η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει λόγω της υπερχείλισης φρεατίων όμβριων υδάτων. Εν τω μεταξύ, στην περιοχή της Αγίας Κυριακής, στην Κατεβασία, το ρέμα προκάλεσε σοβαρές πλημμύρες, καθιστώντας επικίνδυνη τη διέλευση.

Η συνοικία Κούρτη, στο Ναύπλιο, επλήγη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, με κατοικίες να πλημμυρίζουν και την πυροσβεστική να επεμβαίνει για την άντληση υδάτων σε υπόγεια.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου – Ασίνης λόγω του όγκου του νερού που δυσχεραίνει την οδήγηση.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε επιφυλακή, έτοιμη να επέμβει όπου χρειαστεί, ενώ η τροχαία Ναυπλίου κάνει εκτροπή της κίνησης των οχημάτων όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο.

Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν σταδιακά από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis