home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε Τρίπολη, Σπάρτη και Ναύπλιο ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Σε τρεις πόλεις της Πελοποννήσου βρέθηκε χθες Τετάρτη 28/2 ο Κυριάκος Γιαννόπουλος
Επισκέφθηκε το Ναύπλιο ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Σε τρεις πόλεις της Πελοποννήσου βρέθηκε χθες Τετάρτη 28/2 ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε κατά σειρά την Τρίπολη, τη Σπάρτη και το Ναύπλιο.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Τριπόλεως, Κώστα Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γεώργιο Λαγό. Επίκεντρο της συζήτηση ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των έργων στο κολυμβητήριο της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σπάρτη όπου εδρεύει ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος Άλμπατρος Σπάρτης. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο, Σπύρο Κούτουλα, τον προπονητή Δημήτρη Μαζαράκο, τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Δήμου Σπάρτης, Παντελή Μπεμπέτσο και την έφορο καλλιτεχνικής κολύμβησης, Δέσποινα Καράμπελα, συζητήθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και την αναγκαιότητα επισκευών.

Στο Ναύπλιο, τέλος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος συζήτησε με τον πρόεδρο του τοπικού Ναυτικού Ομίλου, Ευάγγελο Μπούνο, τον υπεύθυνο κολυμβητηρίου στο Δήμο Ναυπλιέων, Κώστα Χελιώτη, και τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και Υγείας Θανάση Πανουτσόπουλο, θέματα του σωματείου και του κολυμβητηρίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis