home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ημερίδα για τις εξαρτήσεις και την πρόληψη στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 17:30 στο Βουλευτικό
Εξαρτήσεις

Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, με το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «εξαρτήσεις και την πρόληψη στην σύγχρονη εποχή». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 στις 17:30 στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Ομιλητές της ημερίδας:

Πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών στις τοπικές κοινότητες Αγγελική Μπαβέλλα – Ψυχολογος ,Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής 

Ο ρόλος του σχολείου στην πρόληψη των εξαρτήσεων και των ναρκωτικών Κατηφές Παναγιώτης – Κοινωνιολόγος , Πρόεδρος Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) 

Η θεραπευτική προσέγγιση του ΚΕΘΕΑ σε έφηβους και νέους ενήλικες Γιώργος Παπαμακάριος – Υπεύθυνος Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ 

Εθισμός- Εξαρτήσεις – Ψυχοπαθολογία Γαμβρουλά Κατερίνα – Ψυχίατρος , Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια 

Η ψυχική υγεία των εφήβων και η πρόληψη των εξαρτήσεων , στο στόχαστρο του σχεδίου νόμου Βασίλης Μπαβέλλας – Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου , Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Αργολίδας . 

Imerida Eksartiseis

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis