home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΔΕΥΑΝ: Ξεκίνησαν οι εργασίες αποχετευτικού έργου σε Ασίνη, Δρέπανο, Τίρυνθα και Τολό

Οι εργασίες αυτές αφορούν την κατασκευή του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του οικισμού της Ασίνης και ξεκίνησαν από τη θέση του κόμβου Ασίνης – Τολού με κατεύθυνση προς τον οικισμό του Τολού
ΔΕΥΑΝ

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες αποχετευτικού έργου στην Ασίνη, στο Δρέπανο, στη Τίρυνθα και στο Τολό.

Οι εργασίες αυτές αφορούν την κατασκευή του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του οικισμού της Ασίνης και ξεκίνησαν από τη θέση του κόμβου Ασίνης – Τολού με κατεύθυνση προς τον οικισμό του Τολού.

Το συνολικό Έργο «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – (ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Δ.Δ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Δ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ) / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ε.Ε.Λ. ΤΟΛΟΥ)» είναι προϋπολογισμού 20.900.517,44€, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανάδοχος του Έργου είναι η εταιρία «ΜΕΤΑΚΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», ενώ κύριος του Έργου είναι η Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούν το Υποέργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΑΡΙΟΥ», με στόχο την κατασκευή και λειτουργία Αποχετευτικού δικτύου λυμάτων του οικισμού της Ασίνης.

Η ΔΕΥΑΝ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο Υποέργο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis