home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Η δημοτική αρχή μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρεί στην επούλωση των ζημιών, στην ανακούφιση-έστω και προσωρινά- των προβλημάτων
Διάβρωση παραλιακό μέτωπο Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών το καταστροφικό της έργο κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Η δημοτική αρχή μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρεί στην επούλωση των ζημιών, στην ανακούφιση-έστω και προσωρινά- των προβλημάτων, προστατεύοντας τη δημόσια περιουσία αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών. 

Γνωρίζοντας πως αυτή η μάχη που δίνεται καθημερινά, μέχρι ώρας είναι άνιση, αφού ακόμα δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή η συνολική μελέτη που θα αποτελέσει και οδικό χάρτη για την “αναστήλωση” της παράλιας ζώνης της περιοχής του δήμου μας, η προσπάθεια που γίνεται αφορά στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών.  

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου:

– Αποκατέστησαν προσωρινά τον χώρο στον οποίο βρίσκεται η προτομή του αείμνηστου Ανδρέα Κατσικαλή στο Καμάρι, την οποία η διάβρωση απείλησε να καταστρέψει ολοκληρωτικά.

– Προχώρησαν άμεσα σε σηματοδότηση στην περιοχή που υπέστη σημαντικές βλάβες στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Λυγιάς.

– Αποκατέστησαν σημεία του οδοστρώματος με καθίζηση στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Πιτσών.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενός αγώνα πολυεπίπεδου, σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα δώσουν ένα τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis