home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην πανελλαδική απεργία συμμετέχει ο ΑΚΣΥΝΑ

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας, (ΑΚΣΥΝΑ), συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του, με τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία, τη Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος
ΑΚΣΥΝΑ Απεργιακή συγκέντρωση στο Άργος

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Αργολίδας, (ΑΚΣΥΝΑ), συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του, με τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία, τη Τετάρτη 28 Φλεβάρη, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που καλούν τα εργατικά σωματεία, σωματεία συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων ενάντια στη φτώχεια, την ακρίβεια, στο ξεζούμισμα της ζωής μας.

Συμμετέχουμε γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το αγκάλιασμα που μας επιφύλαξαν, στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα πριν μια εβδομάδα. Συμμετέχουμε γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, ακριβώς πριν ένα χρόνο. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που πλήρωσαν με την ζωή τους 57 ψυχές.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετέχουν με τα δικά μας αιτήματα, στις 10:30 πμ στην Πλ. Αγίου Πέτρου, στο Άργος”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis