home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αίγιο: 21χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 10 άτομα έξω από κέντρο διασκέδασης

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα στοιχεία, η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών – Στο νοσοκομείο ο νεαρός που υπέβαλε μήνυση
Αστυνομία

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μια νυχτερινή έξοδος σε κέντρο διασκέδασης στο Αίγιο μετατράπηκε σε εφιάλτη για έναν 21χρονο νεαρό, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα δέκα ατόμων, συμπεριλαμβανομένης και μιας 25χρονης.

Η ομάδα, όπως ανέφερε ο ίδιος στην αστυνομία, τον προσέγγισε λίγο μετά την αναχώρησή του από το μαγαζί και του επιτέθηκε με αγριότητα, καταλήγοντας σε τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα του ίδιου. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ την Κυριακή υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα στοιχεία, η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά εντός αυτοφώρου, ενώ ένας από αυτούς εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του και ο άλλος στον χώρο εργασίας του.

Οι ενέργειες της αστυνομίας αναμένεται να φέρουν τους ύποπτους ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ το θύμα ελπίζει σε δικαιοσύνη για την αδικία που υπέστη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis