home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ναυπλιέων λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού

Ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας καθώς και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Πλημμυρικό φαινόμενο σε οδό της περιοχής Κούρτη 3 Ναύπλιο

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί από χθες η αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ναυπλιέων λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας ενημέρωσε ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ύψιστη εγρήγορση και συνεργάζεται με τους υπόλοιπους φορείς της ελληνικής αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΝ και της καθαριότητας του δήμου ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί διάφορα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία όπως χαρακτηριστικά είπε, «ευτυχώς δεν ήταν ακραία».

Πλημμυρικό φαινόμενο σε οδό της περιοχής Κούρτη 2 Ναύπλιο
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων
Πλημμυρικό φαινόμενο σε οδό της περιοχής Κούρτη Ναύπλιο
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Ωστόσο μετά την επικαιροποιήση του δελτίου της ΕΜΥ που μιλάει για νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, απεύθυνε ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας καθώς και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis