home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τραγική κατάληξη: H σορός που βρέθηκε στον Πόρο ανήκει στην Σταυρούλα από την Κυψέλη

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στο νησί και ανήκει στην 53χρονη που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη
περιπολικο αστυνομία

Ο πατριός της άτυχης γυναίκας ενημερώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής πως η σορός που βρέθηκε στον Πόρο ανήκει στην Σταυρούλα.

Η 53χρονη Σταυρούλα είχε δηλωθεί εξαφανισμένη τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη. Η σορός στον Πόρο είχε εντοπιστεί από ψαρά λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της (είχε εξαφανιστεί από τον Αύγουστο, ενώ τον Δεκέμβριο δόθηκε Missing Alert) αλλά τότε, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Την προσοχή τράβηξαν τα κοσμήματα που υπήρχαν στη σορό, καθώς φαίνεται πώς ήταν ίδια με εκείνα που φορούσε η 53χρονη γυναίκα, καθώς και ένα σημάδι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 53χρονη γυναίκα φέρεται να είχε κάνει βουτιά στον Φλοίσβο και άγνωστο πώς, η σορός (εφ’ όσον επιβεβαιωθεί πως είναι η ίδια) βρέθηκε στον Πόρο.

Αρχικά, οι έρευνες είχαν στραφεί στη συγκάτοικό της, η οποία είχε καταθέσει πως την ημέρα της εξαφάνισης η Σταυρούλα είχε επαγγελματικό ραντεβού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Την γυναίκα φέρεται να την έχε δει μάρτυρας στον Φλοίσβο να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στη θάλασσα.

Έγινε λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας, για να δουν αν πρόκειται για εκείνη.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής, δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος επήλθε πιθανότατα από αυτοχειρία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis