home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Celebrity Infinity συνεχίζει να «ψηφίζει» Ναύπλιο

Ως τα τέλη Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται την Αργολική πρωτεύουσα με ποικίλα δρομολόγια
Κρουαζιερόπλοιο Ναύπλιο 2

Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2024 έως τα τέλη Οκτωβρίου το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity, κατηγορίας Millennium, θα αναχωρεί και θα επιστρέφει στον Πειραιά πραγματοποιώντας ποικίλα δρομολόγια 7 έως 11 νυκτών σε Ελληνικούς προορισμούς όπως την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, το Ναύπλιο, τη Μύκονο ή την Σαντορίνη, στην Κωνσταντινούπολη και στο Κουσάντασι της Τουρκίας και στην Λεμεσό της Κύπρου.

Επιλέγοντας ως λιμάνι βάσης του Celebrity Infinity τον Πειραιά, η Celebrity Cruises αποδεικνύει ότι επενδύει στην Ελλάδα και κάνει πιο εύκολη και πιο προσιτή στον Έλληνα ταξιδιώτη την εμπειρία της απαράμιλλης και πολυβραβευμένης φιλοξενίας της σε συνδυασμό με τους καταπληκτικούς προορισμούς που επισκέπτεται το πλοίο.

Οι ανέσεις που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο

Το Celebrity Infinity διαθέτει 11 καταστρώματα, έχει μήκος 294 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2,170 επιβάτες. Τον Ιανουάριο 2024 το πλοίο ανακαινίστηκε στα ναυπηγεία της Μασσαλίας και οι δύο κυριότερες αλλαγές περιλαμβάνουν την δημιουργία του The Retreat Lounge που απευθύνεται στους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες και την μετατροπή των Family Suites σε Sunset Suites.

Στο The Retreat Lounge οι επιβάτες σουίτας μπορούν να απολαύσουν gourmet snacks, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική ενώ επιπλέον λειτουργεί υπηρεσία concierge για οτιδήποτε χρειαστούν οι επιβάτες εντός και εκτός πλοίου.

Οι ευρύχωρες Sunset Suites βρίσκονται στο πρυμναίο μέρος του πλοίου και διαθέτουν μεγαλύτερο μπαλκόνι ώστε οι ένοικοί τους να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος.

Πιστή στη φιλοσοφία της που εστιάζει σε πέντε άξονες, στην παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών εξαιρετικού επιπέδου, στην ευφάνταστη κουζίνα που προσφέρει ποικιλία γευμάτων, στη διαμονή σε ευρύχωρες καμπίνες, στην προσεκτικά σχεδιασμένη ψυχαγωγία και στους καταπληκτικούς προορισμούς, η Celebrity Cruises ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι η Celebrity Cruises είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που έχει βραβευθεί με τέσσερα αστέρια από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes (FTG) για τα πολυτελή resorts εν πλω που διαθέτει.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis