home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου κοπή πίτας 1

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.

Όπως αναφέρει η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, “μας τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας και το τραπέζι μας, ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Οψιμούλης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Χρόνη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Ίωνας Ξυπολιάς.

Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου κοπή πίτας

Ο μαέστρος μας Θεοδόσης Αντωνιάδης, οι καλεσμένοι μας και οι χορωδοί, μοιραστήκαμε ένα γλυκό κομμάτι από την πίτα μας και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας ευχόμενοι μια καλή και μελωδική χρονιά με υγεία κι ευτυχία.

Τυχερή της φετινής χρονιάς η χορωδός μας Άννα Καπετανάκη. Στη συνέχεια με τον δάσκαλό μας στο πιάνο, τραγουδήσαμε όλοι μαζί και διασκεδάσαμε μέχρι αργά.

Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου κοπή πίτας 2

Η χορωδία μας είναι ανοικτή για όποιον επιθυμεί. Έχουμε ωραία παρέα. Ελάτε κι εσείς μαζί μας. Η ζωή είναι από μόνη της ένα θαύμα. Και είναι υπέροχο όταν αυτό το κάνουμε τραγούδι”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis