home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Από το καλοκαίρι σκαμμένος ο δρόμος της Αγίας Μονής και αφημένος στην τύχη του

Συγκεκριμένα, συνεργεία έκαναν εργασίες από το καλοκαίρι στην οδό της Αγίας Μονής και όταν τελείωσαν άφησαν τον δρόμο σκαμμένο, χωρίς άσφαλτο και με τα χώματα
Αγία Μονή Ναύπλιο 2

Από το καλοκαίρι είναι σκαμμένος ο δρόμος της Αγίας Μονής στο Ναύπλιο και από τότε έχει αφεθεί… στην τύχη του.

Συγκεκριμένα, συνεργεία έκαναν εργασίες από το καλοκαίρι στην οδό της Αγίας Μονής και όταν τελείωσαν άφησαν τον δρόμο σκαμμένο, χωρίς άσφαλτο και με τα χώματα.

Αγανακτισμένη κάτοικος της περιοχής τονίζει στον anagnostis.org τα προβλήματα και αναφερόμενη στους αρμοδίους λέει: “μην δίνετε σημασία μόνο στο κέντρο του Ναυπλίου. Πατήστε το πόδι σας και πιο πέρα. Τι ψηφίζουμε; Για συμφέροντα μονο;

Αγία Μονή Ναύπλιο 1
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο 3
ΦΩΤΟ: anagnostis.org

Άλλος κάτοικος της περιοχής επισημαίνει πως δυστυχώς δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα. “Όλος ο δρόμος, πέρα από το γεγονός ότι είμαστε με τα χώματα τόσους μήνες και κανένας δεν έχει μεριμνήσει να ρίξει άσφαλτο, είναι με λακούβες και κώνους σήμανσης“.

Αγία Μονή Ναύπλιο 5
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο 6
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο 7
ΦΩΤΟ: anagnostis.org

Και τα προβλήματα στην Αγία Μονή δεν τελείωνουν εδώ. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στον anagnostis.org, σχεδόν κάθε βδομάδα τα σπίτια και οι κάτοικοι της περιοχής μένουν χωρίς νερό, καθώς σπάει ο αγωγός του νερού σε διάφορα σημεία της οδού.

Κάθε λίγα μέτρα ο δρόμος είναι πλημμυρισμένος γιατί έχει σπάσει -για άλλη μια φορά- ο αγωγός του νερού“.

Αγία Μονή Ναύπλιο 8
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο 9
ΦΩΤΟ: anagnostis.org
Αγία Μονή Ναύπλιο 10
ΦΩΤΟ: anagnostis.org

Συνεχίζει λέγοντας, πως δεν είναι λίγες οι φορές που το νερό πετάγεται ως και 1 μέτρο και τα νερά φτάνουν μέχρι την Ασκληπιού.

Τα νερά που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι λόγω βροχής ή επειδή καποιος έριξε νερά στον δρόμο, είναι επειδή κανένας δεν νοιάζεται να γίνει σωστή εργασία και να σταματήσει να σπάει ο αγωγός κάθε λίγα μέτρα και κάθε λίγες μέρες“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis