home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποτυχημένη ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Κίο: Ο ληστής συνελήφθη μετά από κυνηγητό

Νεαρός άνδρας προσπάθησε να ληστέψει βενζινάδικο με κουζινομάχαιρο αλλά συνελήφθη από την αστυνομία μετά από κυνηγητό στην παραλιακή οδό
Βενζινάδικο

Σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ληστείας σε βενζινάδικο στη Νέα Κίο Αργολίδας, ένας νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός είχε εισέλθει στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα, πλησιάζοντας τον εργαζόμενο φορώντας full face σκούφο και γάντια, ζητώντας να του παραδοθούν τα χρήματα. Ωστόσο, η προσπάθειά του απέτυχε καθώς το ταμείο ήταν άδειο και ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν τον κωδικό που ανοίγει το χρηματοκιβώτιο.

Απειλώντας τον υπάλληλο με ένα κουζινομάχαιρο στα πλευρά, ο επίδοξος ληστής πήρε δύο κινητά τηλέφωνα και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια. Ωστόσο, ο εργαζόμενος τον κυνήγησε με μηχανάκι και τον έφτασε στη γέφυρα της παραλιακής οδού. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο που έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο δράστης, που δεν φάνηκε να έχει κάποια ιδιαίτερη… εμπειρία ως ληστής, συνελήφθη λίγη ώρα μετά στο σπίτι του.

Η Νέα Κίος βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά το συμβάν, ενώ οι κάτοικοι εξέφρασαν ανησυχία για την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis