home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.: “Εκτός από συκοφάντες… είναι και άθλιοι κουκουλοφόροι”

“Η άθλια προπαγάνδα τους με ψεύτικα προφίλ, με ψεύτικα e-mail  και με βίντεο κατασκευασμένα τύπου «Αλήθεια.ΠΟΕ-ΟΤΑ» που έστειλαν σε όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας εκείνο που αποκαλύπτει είναι το πόσο γραφικοί και αδίστακτοι είναι.”
Κάδοι σκουπιδιών Ερμιονίδα

Η «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» τονίζει πως ένα χρόνιο πρόβλημα αποκαθίσταται μετά από παρέμβαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στον Δήμο Ερμιονίδας. Ψηφίστηκε και καθιερώθηκε η πενθήμερη εργασία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας.

Όπως σημειώνει:

Εδώ και δύο (2) χρόνια οι προσπάθειες μας ήταν να ανατραπεί η παράλογη απόφαση που είχε πάρει ο Δήμος περί λειτουργίας σε εξαήμερη βάση με προς συμπλήρωση του ωραρίου και με δανεικά ρεπό.

Μετά από την εισήγηση της Διοίκησης προστέθηκε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η παρέμβαση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ώρα έναρξης και λήξης του ωραρίου. Εξυπακούεται ότι, ο εργαζόμενος θα μπορεί να λάβει υπερωρίες πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου απογευματινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών καθώς και νυχτερινά.

Εξωθεσμικοί «γνωστοί» προβοκάτορες προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τις οποίες προσπάθειες και τον αγώνα που δίναμε για να πετύχουμε συμφωνία.

Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό και ουσιαστικά δεν ήθελαν καμία απόφαση που θα έλυνε το πρόβλημα.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, η οποία αποτελεί πιλότο και για άλλους Δήμους της Ελλάδας που παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία, που δεν πληρώνουν υπερωρίες και δεν εφαρμόζουν την πενθήμερη εργασία, για εμάς είναι μια πρώτη νίκη.

Εκτός όμως από την λειτουργία και την οργάνωση των υπηρεσιών ένα σημαντικό θέμα που αφορά τους εργαζόμενους, είναι ότι, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας για το έτος 2024 προβλέπεται η κατασκευή αποδυτηρίων για τους εργαζομένους στην υπηρεσία Καθαριότητας, προϋπολογισμού 50.000,00 €.

Όσο λοιπόν και να λασπολογούν, όσο και να τρομοκρατούν, όσο και να φωνάζουν, οι άθλιοι συκοφάντες δεν τα καταφέρνουν.

Η άθλια προπαγάνδα τους με ψεύτικα προφίλ, με ψεύτικα e-mail  και με βίντεο κατασκευασμένα τύπου «Αλήθεια.ΠΟΕ-ΟΤΑ» που έστειλαν σε όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας εκείνο που αποκαλύπτει είναι το πόσο γραφικοί και αδίστακτοι είναι.

Δεν έχουν καν το θάρρος να βγουν επώνυμα και να μιλήσουν. Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και το σκοτάδι, όπως έκαναν οι καταδότες στην Κατοχή.

Εμείς παραμένουμε σταθεροί στον αγώνα, όπως έχουμε καθήκον και υποχρέωση να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.

Δεν θα τους αφήσουμε να διαλύσουν ότι χτίζεται. Δεν θα τους επιτρέψουμε να βάλουν κανένα εμπόδιο.

Η άθλια σκευωρία και προπαγάνδα τους θα πάρει σύντομα την απάντηση όταν θα τους βγάλουμε την κουκούλα και θα αποκαλυφθούν σε όλους τους εργαζόμενους”.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis