home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγρότες: Πυρετώδεις συσκέψεις στην ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Οι όροι

Η συγκέντρωση αναμένεται να κρατήσει 24ωρες και αναμένεται ταλαιπωρία για τους οδηγούς από αργά το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Τετάρτης
Πέλλα Τρακτέρ

Για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα συσκέπτεται πυρετωδώς η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποσαφηνιστεί το πλαίσιο, υπό το οποίο τα τρακτέρ θα μπουν στην πρωτεύουσα και θα φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα.

Κατά τη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συζητήθηκαν οι όροι υπό τους οποίους θα πραγματοποιηθεί το αγροτικό συλλαλητήριο, οι οποίοι θα αποσαφηνιστούν πλήρως αύριο, Δευτέρα (19/02).

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναμένεται να έχει μια πιο ξεκάθαρη πληροφόρηση από τους αγρότες για τους αριθμούς των συμμετεχόντων και των οχημάτων τους. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αγρότες από την Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Βόρεια και την Στερεά Ελλάδα.

Δεν θα εμποδιστούν τα τρακτέρ να εισέλθουν στην πρωτεύουσα, όμως θα καθορίσει αύριο η Αστυνομία πόσα τρακτέρ αντέχει το κέντρο της Αθήναςη διαδρομή θα οριστεί μόνο από την Αστυνομία και η πορεία θα γίνει σε όλη της την διάρκεια με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Υπενθυμίζεται ότι το “μπλόκο” του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήρθε μετά τη συνάντησή του με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02), προκειμένου να συζητηθεί η “μεγάλη κάθοδος” των αγροτών στην Αθήνα.

Ο υπουργός είχε απαντήσει “όχι” στην κάθοδο αγροτών με τρακτέρ ενώ συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία. Οι αγρότες από την πλευρά τους, εμφανίστηκαν επίμονοι για την κάθοδό τους.

Η συγκέντρωση αναμένεται να κρατήσει 24ωρες και αναμένεται ταλαιπωρία για τους οδηγούς από αργά το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Τετάρτης και οι Αρχές καλούν τους πολίτες που δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να αποφύγουν όσο μπορούν τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο και το κέντρο της Αθήνας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis