home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν οι κτηνίατροι

Η απεργία οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη υλοποίηση δεσμεύσεων από το αρμόδιο υπουργείο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν οι κτηνίατροι
Κτηνίατρος

Σε Πανελλήνια 24ωρη απεργία κατεβαίνουν οι κτηνίατροι. Η απεργία οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο (ΠΚΣ) ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη υλοποίηση δεσμεύσεων από την πλευρά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).

Οι λόγοι της απεργίας:

  • Διαμαρτυρία για την υποχρεωτική στείρωση αδέσποτων ζώων: Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος (ΠΚΣ) θεωρεί το μέτρο αντιεπιστημονικό και αναποτελεσματικό, ενώ εκφράζει ανησυχίες για πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και ευημερία των ζώων.
  • Αίτημα για χρηματοδότηση των ΜΚΟ που ασχολούνται με τα αδέσποτα: Ο ΠΚΣ διεκδικεί την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στις ΜΚΟ, ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο τους.
  • Διαφωνία με το νέο ηλεκτρονικό βιβλιάριο ζώων: Ο ΠΚΣ επιθυμεί να διατηρηθεί η δυνατότητα χρήσης του παραδοσιακού βιβλιαρίου, θεωρώντας ότι το ηλεκτρονικό σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.
  • Απαίτηση για σεβασμό προς τους κτηνίατρους: Ο ΠΚΣ καταγγέλλει φαινόμενα κακοποίησης και απειλών προς κτηνίατρους από ιδιοκτήτες ζώων, ζητώντας την αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας.
Απεργία κτηνιάτρων 2

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis