home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πυροσβεστική: Συλλήψεις σε Αρκαδία και Ηλεία – Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Πώς προκλήθηκαν οι πυρκαγιές σε Πλατάνα, Αρβανίτη και Βροχίτσα
Πυροσβεστικό όχημα πυροσβεστική

Συνελήφθη σήμερα, 16 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Πλατάνα, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύψους 500€.

Επίσης, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αρβανίτη του  Πύργου Ηλείας. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύψους 500€.

Παράλληλα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 500€, χθες, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Βροχίτσας, του δήμου Πύργου Ηλείας καθώς και σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση “Ράχη” του δήμου Ζαχάρως στον Πύργο Ηλείας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis