home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Επέστρεψαν στις σπηλιές τα παιδιά – Κατεπείγουσα προανάκριση διέταξε ο εισαγγελέας

Πόσα παιδιά έχει η οικογένεια και τι συμβαίνει με το αγνώστου πατρός βρέφος της μεγάλης κόρης του ζευγαριού
Κορινθία λαγούμι οικογένεια

Εισαγγελική παρέμβαση για την οικογένεια στην Ορεινή Κορινθία που ζει σε συνθήκες τριτοκοσμικές, αποκομμένη από τον έξω κόσμο. Διέταξε κατεπείγουσα προανάκριση και συγκεκριμένες απαντήσεις από τους αστυνομικούς που συνεχίζουν τη δική τους έρευνα. Ο εισαγγελέας ζητάει να μάθει πόσα είναι τα παιδιά στο κοινόβιο, πόσα από αυτά είναι κάτω των 16 έτών και δεν πηγαίνουν σχολείο όπως προβλέπει ο νόμος και τι συμβαίνει με ένα βρέφος 11 μηνών που ζει μαζί τους, αγνώστου πατρός.

Νωρίτερα τα ανήλικα παιδιά απομακρύνθηκαν από την σπηλιά και μεταφέρθηκαν στην 25χρονη κόρη του 45χρονου η οποία είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του και ζει σε περιοχή της Κορινθίας ακολουθώντας συμβατικό τρόπο ζωής. Μόλις απομακρύνθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις τα παιδιά επέστρεψαν στην κοινότητα των παλαιοχριστιανών και ζουν πάλι με τους γονείς τους στις σπηλιές.

Πιο αναλυτικά το ζευγάρι το οποίο έγινε γνωστό και από τις δηλώσεις του στην τηλεόραση, ο 45χρονος και η 38χρονη έχουν ένα 22χρονο κορίτσι, δύο αγόρια 13 και 15 ετών καθώς και ένα μικρό κοριτσάκι έξι ετών. Στην κοινότητα βρέθηκε ένα ακόμη παιδί, σε βρεφική ηλικία το οποίο είναι της 22χρονης κόρης του ζευγαριού. Ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού αφού ούτε οι γονείς, ούτε και η 22χρονη τον έχουν υποδείξει.

Πλέον η Πρόνοια, ο εισαγγελέας ανηλίκων και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, θα δουν τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και θα αποφασιστεί εκ νέου το ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis