home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορινθία: Πολύτεκνη οικογένεια ζει σε πρωτόγονες συνθήκες – Το λαγούμι 30 μέτρων είχε και δωμάτια

Δείτε πού ζουν τα τελευταία 3 χρόνια – Τα τόξα, τα βέλη, η επίθεση σε αστυνομικούς και ο εμπρησμός του αυτοκίνητου – Τι δηλώνουν ο πατέρας και η μητέρα
Λαγούμι οικογένεια ορεινή Κορινθία (2)

Η καταγγελία ενός κατοίκου στην περιοχή Ελληνοχωρίου Κορινθίας στις αστυνομικές αρχές ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε όχημά του, αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της ιστορίας που θυμίζει θρίλερ.

Η πολύτεκνη οικογένεια με 5 παιδιά ζει τα τελευταία χρόνια σε λαγούμι, μήκους 30 μέτρων στη θέση «Σάϊτας» στο Μάννα, κάτω από άθλιες συνθήκες. Κυκλοφορεί με τόξα, βέλη και αυτοσχέδια όπλα, τα οποία αποκαλύφθηκαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

13.2.2024 korinthia epixeirisi scaled 1

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες από το παράπηγμα όπου διέμενε η πολύτεκνη οικογένεια, ενώ μέλη της οικογένειεας μίλησαν στην εκπομπή Tlive του Alpha.

Η οικογένεια μετακόμισε στο χωριό πριν από περίπου τρία χρόνια, από την Κρήτη. Αγόρασαν ένα χωράφι με ένα καλύβι, ζούσαν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες και έτρωγαν ό,τι καλλιεργούσαν.

Τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενώ απέφευγαν τις επαφές με τον κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 45χρονος πατέρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής, ενώ φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς να μην τους πλησιάσουν μην τυχόν και κολλήσουν.

Το καλύβι τους είχε τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο είχαν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά. Μάλιστα, το λαγούμι διέθετε και δωμάτια.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis