home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ριζική ανακαίνιση με σημαντικές προσθήκες σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ναυπλίου

Η μεγάλη επένδυση της Ισραηλινής Fattal Hotel Group στο Ναύπλιο – Αναβαθμίζεται σε υπερπολυτελές θέρετρο το πρώην Kandia Castle και αλλάζει επωνυμία
kandia castle hotel resort & thalasso

Η Ισραηλινή Fattal Hotel Group, διασημότερη για τα πολυτελή της καταλύματα, επενδύει δυναμικά στην ελληνική αγορά τουρισμού με τη μετατροπή του πολυτελούς ξενοδοχείου Kandia Castle, έξω από το Ναύπλιο σε ένα εντυπωσιακό υπερπολυτελές θέρετρο. Μέσα από μια σειρά αλλαγών και προσθηκών, το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2024 με το εμπορικό σήμα Limited Edition by Leonardo.

Η ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάντια που αποκτήθηκε μέσω πλειστηριασμού αποτελείται από 5 υφιστάμενα κτίρια, πισίνα, παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο και γήπεδα μπάσκετ.

Τι αλλάζει στο πρώην Kandia Castle

Σύμφωνα με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου, το σχέδιο ανακατασκευής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος προβλέπει μία σειρά τροποποιήσεων σε διάφορους τομείς, όπως:

  • Αλλαγή εσωτερικών διαρρυθμίσεων και συγκεκριμένα κατάτμηση δωματίων-σουιτών και μετατροπή τους σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια. Στα δωμάτια αυτά θα γίνουν όλες οι απαραίτητες μετατροπές -αρχιτεκτονικές, προσθήκη λουτρών, εγκατάσταση ΗΜ για λουτρά, αερισμό, κλιματισμό και όλες οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές & μηχανολογικές εγκαταστάσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
  • Αλλαγή της δυναμικότητας του ξενοδοχείου από 105 δωμάτια/238 κλίνες σε 116 δωμάτια/262. κλίνες με κατάτμηση δωματίων-σουιτών και μετατροπή τους σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια.
  • Μερική ανακαίνιση δωματίων και των κοινόχρηστων και βοηθητικών χώρων με αλλαγή επίπλων και εξοπλισμού.
  • Διαφοροποίηση των χώρων F&B του ξενοδοχείου και αναδιάταξη του χώρου του buffet.
  • Μελέτη και νέα εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού (υπόγεια) εντός του γηπέδου.
  • Νέες δεξαμενές αποθήκευσης νερού, νέα πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα επεξεργασίας νερού.
  • Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ.
  • Έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης ακτής.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis