home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο του Άργους, σύντομα θα λάβει τέλος

ο Δήμος Άργους-Μυκηνών αναφέρει πως “στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει θέμα προς ψήφιση που θα επιτρέπει την στάθμευση των οχημάτων στον χώρο της λαϊκής αγοράς”.
Κλήσεις τροχαίας στη Λαϊκή Άργους

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών δήλωσε πως το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλη του Άργους, σύντομα θα λάβει τέλος!

Αναλυτικά, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών αναφέρει πως “στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει θέμα προς ψήφιση που θα επιτρέπει την στάθμευση των οχημάτων στον χώρο της λαϊκής αγοράς“.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η τροχαία έριξε βροχη τις κλήσεις στα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει στη λαϊκή αγόρα του Άργους.

Συνεχίζει λέγοντας πως “είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται έως ότου βρεθεί μόνιμη λύση. Ο χώρος άλλωστε αποτελούσε ανέκαθεν σημείο στάθμευσης οχημάτων τις μέρες και τις ώρες που δεν λειτουργούσε η λαϊκή αγορά.

Η προσπάθεια κάποιων ανεπάγγελτων πλέον, που έχασαν τη νομή της εξουσίας έχει λάβει τέλος εδώ και πολύ καιρό και αποδεικνύει περίτρανα τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Δεν θα τους αφήσουμε όμως να συνεχίσουν να καταστρέφουν την πόλη και τους επαγγελματίες της.

Είναι οι ίδιοι που έβαζαν κάποιους ολίγους να διαμαρτύρονται για το άνοιγμα των δύο σχολείων τα Σάββατα για να χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης και είναι οι ίδιοι που καλούν αυτές τις ημέρες την τροχαία για να βεβαιώσουν παραβάσεις στα οχήματα των πολιτών.

Είναι μάλλον η τιμωρία τους, απέναντι στους πολίτες που τον περασμένο Οκτώβρη τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ας είναι, εμείς άμεσα θα λάβουμε τις αποφάσεις εκείνες ώστε να λυθεί το τυπικό θέμα και να μην μπορεί να βεβαιωθεί παράβαση εις βάρος τους.

Και για να δανειστούμε και κάτι από έναν άλλον πολιτικό χώρο ‘’Αφήνουμε τα σκυλιά να ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά’’.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis