home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το Παλαμήδι έχει το δικό του αναψυκτήριο με πανοραμική θέα

Πλέον οι επισκέπτες και οι πολίτες του Ναυπλίου θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες οι οποίες τόσα χρόνια δεν είχαν προσφερθεί
Αναψυκτήριο Παλαμήδι

Το Υπουργείο Πολιτισμού υλοποιεί ακόμα μια δέσμευσή του για το Ναύπλιο, καθώς το ιστορικό κάστρο του Παλαμηδίου απέκτησε αναψυκτήριο για το κοινό και μάλιστα με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε και λειτουργεί για όσους επισκέπτονται τον ιστορικό χώρο. Πλέον οι επισκέπτες και οι πολίτες του Ναυπλίου θα έχουν την δυνατότητα, μέσα από τις αναβαθμισμένες υποδομές του μνημείου να απολαμβάνουν υπηρεσίες οι οποίες τόσα χρόνια δεν είχαν προσφερθεί.

Όπως σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟ Γιώργος Διδασκάλου πρόκειται για «μια απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, η οποία με σχέδιο και προγραμματισμό σήμερα υλοποιείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΟΔΑΠ».

Ο κος Διδασκάλου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλα τα στελέχη του υπουργείου αλλά και του ΟΔΑΠ τα οποία «για ακόμα μια φορά εργάστηκαν μεθοδικά και στοχευμένα για την βελτίωση των υποδομών ώστε οι πολίτες να είναι σε θέση να απολαμβάνουν την πολιτιστική εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αναψυκτήριο Παλαμήδι (1)
Αναψυκτήριο Παλαμήδι (2)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis