home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες δράσεις στο προαύλιο του σχολείου με τη συμμετοχή όλων των μαθητών.
2ο Δημοτικό σχολείο Άργους αυλή επιτραπέζια παιχνίδια 6

Η αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση του φλεγοντος κι επίκαιρου φαινομένου του ενδοσχολικου εκφοβισμού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες δράσεις στο προαύλιο του σχολείου με τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Όπως αναφέρει το σχολείο, “αφορά την ενασχόληση των παιδιών με επιτραπέζια παιχνίδια με απώτερο στόχο την καλλιέργεια ομαδικοσυνεργατικού πνεύματος, την ευπρέπεια, την τήρηση κανόνων και την ομαλή διεξαγωγή στη διαδικασία του παιχνιδιού.

2ο Δημοτικό σχολείο Άργους αυλή επιτραπέζια παιχνίδια 5
2ο Δημοτικό σχολείο Άργους αυλή επιτραπέζια παιχνίδια 4

Αποσκοπούμε ως σχολείο να καταγίνονται οι μαθητές μας πολύ συχνά στα διαλείμματα με αυτή την τόσο ευχάριστη δραστηριότητα ώστε να επικρατεί ήρεμο, ευγενές και χαρούμενο κλίμα στις σχεσεις μεταξύ τους.

2ο Δημοτικό σχολείο Άργους αυλή επιτραπέζια παιχνίδια 2
2ο Δημοτικό σχολείο Άργους αυλή επιτραπέζια παιχνίδια 3

Έτσι επιτυγχάνεται παράλληλα η εξασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά χαίρονται ιδιαίτερα”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis