home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΕΤΑΑ: Προχωρά άμεσα σε επίλυση με τον Δήμο Επιδαύρου – Σύντομα και με τον Δήμο Ναυπλιέων

“Είναι μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού κινήματος, είναι η πρώτη απόφαση σε επίπεδο Δήμων της Αργολίδας, που διέπεται από κανονικότητα και νομιμότητα στο θέμα οργάνωσης και λειτουργίας των Υπηρεσιών στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες”

Η συντριπτική πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας-Σ.Ε.Τ.Α.Α εκφράζει την συναίνεση και την ικανοποίησή της για «την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου και του έμπειρου και αγωνιστή συναδέλφου Βασίλη Πασιαλή προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών στις Ανταποδοτικές υπηρεσίες, η οποία και έγινε αποδεκτή από το Σώμα».

Όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο, «είναι μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού κινήματος, είναι η πρώτη απόφαση σε επίπεδο Δήμων της Αργολίδας, που διέπεται από κανονικότητα και νομιμότητα στο θέμα οργάνωσης και λειτουργίας των Υπηρεσιών στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες.

Είναι για εμάς το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο θέμα, ενός αγώνα που κρατά μία δεκαετία απέναντι στο σύνολο των Δήμων του Νομού μας. Μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ότι προχωράμε άμεσα σε σχετική επίλυση με τον Δήμο Επιδαύρου, σύντομα και με τον Δήμο Ναυπλιέων και ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση από τον κύριο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι μία στείρα εργασιακή κατάκτηση. Είναι αποτέλεσμα βασάνου που επιζητούσε την κανονική, νόμιμη, δίκαιη και τίμια ικανοποίηση των εργαζομένων, με ταυτόχρονη ικανοποίηση και των αναγκών των Δημοτών αλλά και του πλουτοπαραγωγικού χαρακτήρα του Δήμου Ερμιονίδας, με δεδομένη την τεράστια, υψηλού επιπέδου παραθεριστική και τουριστική ανάπτυξη.

Θέλουμε να τονίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε με την Δημοτική Αρχή, να ευχαριστήσουμε τους εξαίρετους συναδέλφους και μέλη μας Βασίλη Πασιαλή και Ξένια Γκούμα και να αναφερθούμε στην απεριόριστη βοήθεια και στήριξη που είχαμε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Πρόεδρο αυτής Νίκο Τράκα, σε όλον αυτόν τον αγώνα.

Τέλος επισημαίνουμε ότι με αμοιβαία καλοπροαίρετη αντιμετώπιση και συνεννόηση, μπορούμε να προχωράμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis