home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία βραβεύει τον Ομοσπονδιακού Προπονητή βάδην, Ναπολέων Κεφαλόπουλο

“Ως Φορέας εκροσώπησης όλων των Αρκάδων, θα συνεχίσουμε να ανταμοίβουμε και να αναδεικνύουμε καθετί που προβάλλει και κοινωνεί έξωθεν, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Αρκαδικό Ιδεώδες”
Τρέξιμο βάδην

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βάδην, το οποίο διεξήχθει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στο Άστρος Κυνουρίας, προέβη στην τιμητική βράβευση του Ομοσπονδιακού Προπονητή βάδην, Ναπολέωντα Κεφαλόπουλου, ο οποίος τιμά με την προσφορά του τόσο τον Ελληνικό Αθλητισμό, όσο και την Αρκαδία, απ΄όπου κατάγεται.

Τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μπένο, εκροσώπησε στη βράβευση ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Β. Κυνουρίας, Ιωάννης Δαλιάνης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος Κυνουρίας στην Ομοσπονδία.

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα στον Ομοσπονδιακό Προπονητή, να έχει πάντα επιτυχίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το νου και την καρδιά του στην Αρκαδία μας, πηγή αστείρευτης δύναμης και πανανθρώπινων αξιών.

Ως Φορέας εκροσώπησης όλων των Αρκάδων, θα συνεχίσουμε να ανταμοίβουμε και να αναδεικνύουμε καθετί που προβάλλει και κοινωνεί έξωθεν, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Αρκαδικό Ιδεώδες“, το μήνυμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis