home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς ένα εξωτικό ψάρι κατάφερε να εισβάλει σε παραλία του Ναυπλίου (Βίντεο)

Σπάνιο ψάρι

Ένα σπάνιο ψάρι που δεν έχει πιαστεί ποτέ ξανά στην περιοχή του Ναυπλίου κατάφερε να ξετρυπώσει ένας λάτρης του ψαρέματος στην παραλία Κονδύλι. Προέρχεται από τον Ινδικό Ωκεανό απ’ όπου πέρασε στη Μεσόγειο μέσω της διώρυγας του Σουέζ.

Μάλιστα κατέγραψε το κατόρθωμά του σε βίντεο, στο οποίο δοκιμάζει μια νέα μαλάγρα για ψάρεμα η οποία είναι φτιαγμένη από ρεγγάλευρο, ένα συστατικό που έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην προσέλκυση ψαριών.

Στην αρχή της δοκιμής, τα ψάρια που εμφανίζονται είναι τα συνηθισμένα, όπως η Πέρκα, ο Σαργός και τα Μελανούρια. Ωστόσο, καθώς συνεχίζει να ρίχνει τη μαλάγρα, αρχίζουν να εμφανίζονται και πιο σπάνια ψάρια, όπως οι χειλούδες και οι Γύλοι.

Στην κορύφωση του βίντεο, καταφέρνει να καταγράψει ένα πολύ σπάνιο ψάρι για τα Ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για έναν Μονόχειρο, ένα εξωτικό ψάρι που σπάνια εντοπίζεται στην χώρα μας, πόσω μάλλον στον Αργολικό κόλπο.

Η δοκιμή αυτή δείχνει ότι η μάλαγρα που χρησιμοποιήθηκε είναι πολύ αποτελεσματική στην προσέλκυση ψαριών, ακόμα και σπάνιων ειδών.

Δείτε τα σχετικά videos:

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis