home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με την Υπουργό Κεραμέως

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το δημοσιογραφικό κλάδο
Κεραμέως ΕΣΕΤ

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο  Γιώργο Κουλουρά και τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Καρβουνιάρη, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το δημοσιογραφικό κλάδο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός ο οποίος ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα θέματα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπουργού, όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Τ μετέφεραν στην  Κεραμέως τις ανησυχίες και τα προβλήματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας.

Οι εκπρόσωποι της ΕΣΕΤ, μέσα από ένα γόνιμο διάλογο με την Υπουργό, σταχυολόγησαν τις ανάγκες του κλάδου, έθεσαν προτεραιότητες και ζήτησαν ίση μεταχείριση των δημοσιογράφων ως προς την πρόσβαση στην εργασία.

Από την πλευρά της Υπουργού και των συνεργατών της υπήρξε ενδιαφέρον για την επίλυση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Οι συναντήσεις της ΕΣΕΤ με μέλη της Κυβέρνησης και εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης θα συνεχιστούν στο πλαίσιο της προσπάθειας επίλυσης προβλημάτων και θεμάτων των δημοσιογράφων μελών της στην ελληνική περιφέρεια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis