home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στο Άργος για την ανάπτυξη του μπάσκετ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
Μαλτέζος παράγοντες μπάσκετ Άργος (2)

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο, όπου συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ντίνο Σβερκούνο.

Η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο όπου τέθηκαν οι βάσεις για μια μακροχρόνια και πολυεπίπεδη συνεργασία. Άμεσος στόχος είναι η συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα υποδομών αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Η Ομοσπονδία από την πλευρά της τόνισε πως θα βρίσκεται δίπλα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών σε ότι αφορά τις υποδομές που πρέπει να δημιουργηθούν, στοχεύοντας σε υψηλές αθλητικές διοργανώσεις που στόχο θα έχουν την ανάδειξη του αθλήματος αλλά και εν γένει της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σωτήρης Δαμάλας καθώς και αθλητικοί παράγοντες του νομού που έθεσαν ζητήματα που άπτονται της καθημερινής λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

Μαλτέζος παράγοντες μπάσκετ Άργος (1)
Μαλτέζος παράγοντες μπάσκετ Άργος (3)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis