home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015»
8 μήνες βιβλίο Ναύπλιο 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015», που συνδιοργάνωσανοι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ, με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων Κώστας Καράπαυλος.

8 ΜΗΝΕΣ Ναύπλιο 2
8 Μηνες ναυπλιο 3

Μίλησαν οι:

Αλεξάνδρα Κορωναίου, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και π. Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Γιάννης Κουζής, Καθηγητής  Εργασιακών Σχέσεων, π. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής  και π. Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Γιάννης Μιχαλόπουλος, Αρχιτέκτονας, μέλος της κίνησης “Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας”, υποψ. Περιφερειάρχης με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Δέσποινα Σπανού, Νομικός, πρωην Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Παντελής Κοκκινόπουλος, Ιατρός, γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αργολίδας, π. Αντιπρόεδρος  Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου.

Τη συζήτηση έκλεισε ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης, π. Βουλευτής και Υπουργός.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis