home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

7.311 ευρώ για τη «Φλόγα» από τη δράση του Χρήστου και της Αγγελικής στο Άργος

Ο Σύλλογος «Φλόγα» με επιστολή του ευχαριστεί τους δύο κολυμβητές και όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη εκδήλωση
Κολυμβητήριο Άργους δράση

Συνολικά 7.311 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τη δράση των Χρήστου Λάμπρου και Αγγελικής Μαρλαγκούτσου στο Κολυμβητήριο Άργους για τις ανάγκες του Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο Σύλλογος «Φλόγα» με επιστολή του ευχαριστεί τους δύο κολυμβητές και όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη εκδήλωση:

«Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας στον Σύλλογό μας και το έργο του, μέσω της εκδήλωσης «24 Hours Swim For Good» που διοργανώσατε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας. Η κίνησή σας αυτή μας συγκίνησε και μας έδειξε ότι βρίσκεστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και νιώθουμε πως έτσι εκφράζετε την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας.

Η συντονισμένη και αφοσιωμένη προσπάθεια όλων σας είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση του ποσού των 7-311,50 ευρώ, το οποίο πέραν της έμπρακτης έκφρασης κοινωνικής αλληλεγγύης από μέρους σας, για εμάς αποτελεί αναγνώριση του σκληρού αγώνα που δίνουμε μαζί με τα παιδιά μας ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Η Φλόγα αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που δοκιμάζονται από μια δύσκολη και επικίνδυνη για τη ζωή τους ασθένεια, η οποία ευτυχώς με την πρόοδο της επιστήμης αντιμετωπίζεται με αρκετά καλά αποτελέσματα, αφού τα τέσσερα στα πέντε παιδιά γίνονται καλά και εξασφαλίζεται μια καλή και μακρόχρονη επιβίωση.

Η αλυσίδα των φίλων της Φλόγας, που συνέχεια μεγαλώνει και αγκαλιάζει στοργικά τα παιδιά μας, είναι για εμάς τους γονείς η δύναμη που μας δίνει το κουράγιο και τη θέληση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας, που σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είναι υποχρεωμένα να αγωνιστούν για να κερδίσουν τη ζωή και την υγεία τους.

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να κολυμπάτε με την ψυχή σας και να έχετε υγεία και αγάπη σε όσα κάνετε».

Επιστολή Φλόγα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis