home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Προμήθειες σε εμφιαλωμένα νερά βρέθηκαν στη ΔΕΥΑΝ

Την ίδια στιγμή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ναυπλίου επί μήνες διαβεβαίωνε τους δημότες πως το νερό είναι πόσιμο
ΔΕΥΑΝ

Εμφιαλωμένα νερά πίνουν κατά πως φαίνεται στην ΔΕΥΑΝ, καθώς στην αποθήκη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλιέων βρέθηκαν εξάδες με εμφιαλωμένα νερά, ενώ γι’ αυτά υπάρχουν και τιμολόγια αγοράς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ντίνα Καραγιάννη.

Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑΝ επί μήνες διαβεβαίωνε τους δημότες πως το νερό είναι πόσιμο, αν και ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν καταναλώνουν εμφιαλωμένα στα σπίτια τους.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων Ντίνα Καραγιάννη:

«Διάβασα το παρακάτω σχόλιο σε μια ανακοίνωση στη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Έργα από την παράταξη «Επόμενη μέρα»! Μελέτη, ωρίμανση, ένταξη και χρηματοδότηση, δημοπράτηση, και κατευθείαν στον πολίτη με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 2.300.000 €.

Οποιαδήποτε προσπάθεια οικειοποίησης έργου από άλλους είναι πολιτικά ανήθικο!

Αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι η αλήθεια!

Ρωτώ λοιπόν δεν είναι πολιτικά ανήθικο η νέα δημοτική αρχή να βρίσκει χρέη εκατομμυρίων απο την απερχόμενη δημοτική αρχή;

Δεν είναι πολιτικά ανήθικο να μην έχει παραδώσει κανένας πρώην αντιδήμαρχος στον νέο αντιδήμαρχο; (ακόμα και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πρώην δήμαρχος το άφησε έξω απο τη ΔΕΥΑΝ με τα κλειδιά στο κάθισμα)

Δεν είναι πολιτικά ανήθικο να κοροϊδεύει του δημότες η απερχόμενη δημοτική αρχή; πχ (σύμφωνα με δηλώσεις τους το νερό είναι κατάλληλο για πόσιμο) σήμερα λοιπόν στην αποθήκη της ΔΕΥΑΝ υπήρχαν εξάδες με εμφιαλωμένα νερά (τα τιμολόγια αγοράς στη διάθεση σας).

Ας σταματήσουν λοιπόν όλα αυτά και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βοηθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis