home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΕΡΓΟΣΕ: Τι αλλάζει στη γραμμή Κιάτο – Βουραϊκός ποταμός

Υπογραφή σύμβασης που προβλέπει φυτοτεχνικές εργασίες για αντιδιαβρωτική προστασία των πρανών και περιβαλλοντική αποκατάσταση
Φυτοτεχνικά Κιάτο - Βουραϊκος

Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο – Ροδοδάφνη, η ΕΡΓΟΣΕ προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης που προβλέπει φυτοτεχνικές εργασίες για αντιδιαβρωτική προστασία των πρανών και περιβαλλοντική αποκατάσταση στο τμήμα Κιάτο – Βουραϊκός Ποταμός.

Ανάδοχος του έργου, που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους είναι η ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Α.Τ.Ε. Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 1,74 εκατ. € και θα υλοποιηθεί σε ορίζοντα 36 μηνών.

Φυτοτεχνικά Κιάτο - Βουραϊκος

Οι φυτοτεχνικές εργασίες στην περιοχή εξασφαλίζουν την προστασία από τις διαβρώσεις των σχηματισθέντων ορυγμάτων και επιχωμάτων, τη σταθεροποίηση των πρανών και συγχρόνως την περιβαλλοντική αποκατάσταση του τοπίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 210 5283 492 Email: [email protected]

Φυτοτεχνικά Κιάτο - Βουραϊκος

Σχετικά με την ΕΡΓΟΣΕ

Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. συστάθηκε το 1996 ως θυγατρική εταιρεία του ΟΣΕ και ανήκει στις ΔΕΚΟ. Αποστολή της εταιρείας είναι η ολοκλήρωση ενός σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου που θα αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, συμβάλλοντας στην ασφάλεια και ταχύτητα των μεταφορών ανθρώπων, αγαθών και εμπορευμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. διαχειρίζεται σήμερα τα έργα εκσυγχρονισμού των σιδηροδρομικών γραμμών και εγκαταστάσεων του ΟΣΕ που συγχρηματοδοτούνται από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2014-2020 από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» (Connecting Europe Facility- CEF) 2014-2020 καθώς και έργα με αμιγώς εθνική χρηματοδότηση που είναι αναγκαία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επενδύσεις των συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερα από 200 έμπειρα και άριστα καταρτισμένα στελέχη, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες της για περισσότερες από δύο δεκαετίες ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά και με αξιοπιστία στην υλοποίηση των έργων μέσω της άρτιας οργάνωσης, δομής και συστημάτων που διαθέτει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis