home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε ένα ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η ΜΧΑ Νεφρογαία

Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας ο αιδεσιμότατος πρεσβύτερος πατέρας Δημήτριος Τσεκούρας
κοπή πίτας ΜΧΑ Νεφρογαία 3

Σε ένα ζεστό κλίμα η ΜΧΑ Νεφρογαία γιόρτασε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος καθώς ασθενείς και προσωπικό συγκεντρώθηκαν στην «Πεινακοθήκη» απολαμβάνοντας το φαγητό και την καλή παρέα.

Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας ο αιδεσιμότατος πρεσβύτερος πατέρας Δημήτριος Τσεκούρας.

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια τηλεόραση JVC, ήταν η υπεύθυνη καθαριότητας κ. Γιώτα Τσιόγκα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Αμεα Πελοποννήσου κ.Νίκος Καραλής, η κ. Πέρρυ Τρουπή και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιάννης Νικολάου.

Οι ιδιοκτήτες της Μονάδας κ.κ. Κώστας και Άγγελος Σαμαντάς, αφού ευχαρίστησαν τους ασθενείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ΜΧΑ ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ, την επιστημονικά υπεύθυνη ιατρό – νεφρολόγο κ. Κόκκωνα και όλο το προσωπικό για την άριστη συνεργασία, ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis