home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε αισιόδοξο και εορταστικό για τη νέα χρονιά κλίμα έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό από τον Τάσο Νικολαϊδη.
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

Σε αισιόδοξο και εορταστικό για τη νέα χρονιά κλίμα, παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης του Ναυπλίου, πολλών μελών, φίλων, εργαζομένων στα καταστήματα και επίσημων προσκεκλημένων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Rosso Cafe με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Την πίτα ευλόγησε o πάτερ Διονύσιος Ταμπάκης εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου και εκ μέρους του Δ.Σ ευχαρίστησε όλους όσους ήταν εκεί. Ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία, οικονομική ευημερία, επαγγελματική ανάπτυξη για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας. Τόνισε ότι ο Σύλλογος αυτός είναι μία δυνατή ομάδα που μπορεί να προσφέρει και να είναι αποτελεσματικός.

Ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

Τις δικές του ευχές του μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμα έχτειλε και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γ. Καρανίκας, ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό από τον Τάσο Νικολαϊδη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis