home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Ανδριανός: Να πετύχουμε στις Ευρωεκλογές ακόμη μια ισχυρή νίκη για την πατρίδα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜΤΟ Ναυπλίου – Τι δήλωσε
Ήρεμη δύναμη ο Ανδριανός με Παναγιωτοπούλου – Κρίγκου να τον κοιτούν από μακριά

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜΤΟ Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της παράταξης.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας, με θετικά αποτελέσματα και καλές ειδήσεις για την πατρίδα και την κοινωνία μας.

Θέλω κι εγώ να καλωσορίσω στην Αργολίδα και το Ναύπλιο τον φίλο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, έναν πολιτικό με ήθος που ανέλαβε πριν από λίγο καιρό να υπηρετήσει τον ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη, μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις και δεσμεύσεις της κυβέρνησής μας.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον Πρόεδρο Γιώργο Λυσίκατο που μαζί με τους συνεργάτες του κρατούν την ιστορική αυτή οργάνωση του Ναυπλίου ακμαία παίρνοντας την σκυτάλη από τη Θοδώρα, τη Σούλα και τα άλλα στελέχη που κράτησαν σε δύσκολες περιόδους ζωντανό κύτταρο την οργάνωση του Ναυπλίου.

Φίλες και φίλοι,

Χάρη στον αγώνα που μαζί δώσαμε, η παράταξή μας πέτυχε το καλοκαίρι που μας πέρασε δύο ιστορικές νίκες στις εθνικές εκλογές, αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ανανέωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εφαρμόσουμε τις πολιτικές για ανάπτυξη, για νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, για σημαντική αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών, για την αλλαγή της σχέσης κράτους-πολίτη, για την δυναμική υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, για την ουσιαστική στήριξη των νοικοκυριών και κάθε δημιουργικής προσπάθειας.

Παρά το πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον, παρά τις προκλήσεις που επιμένουν, η υπεύθυνη αυτή πολιτική αποδίδει καρπούς, όπως επιβεβαιώνουν όλοι οι έγκυροι διεθνείς οργανισμοί.

Η Ελλάδα καταγράφει ρυθμούς ανάπτυξης σταθερά πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, η ανεργία έχει περιοριστεί και συνεχίζει να περιορίζεται σημαντικά, η Κυβέρνηση αποδεικνύει τη βούληση και την αποφασιστικότητά της να στηρίξει τις παραγωγικές ομάδες, όπως για παράδειγμα με τη χθεσινή εξαγγελία του Πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για τη δεκαετή άτοκη ρύθμιση των χρεών των ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ και την πρόσθετη έκπτωση 10% στο αγροτικό ρεύμα, ένα επείγον και πιεστικό πρόβλημα για το οποίο κι εγώ όπως και άλλοι συνάδελφοι είχαμε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς.

Βεβαίως, η σημερινή πολιτική κατάσταση συνεπάγεται για κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσα δύο πολύ συγκεκριμένες και πρόσθετες ευθύνες.

Πρώτον, να διασφαλίσουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί χωρίς εμπόδια. Οι ευρωεκλογές σε λίγους μήνες έχουν βεβαίως τον δικό τους χαρακτήρα, είναι όμως ένα σημαντικό ορόσημο και όπως κάθε εκλογική αναμέτρηση θα στείλει μηνύματα και στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Πρέπει λοιπόν να δώσουμε τον αγώνα μας όπως ξέρουμε να το κάνουμε, με το έργο που έχουμε πετύχει, με τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μας στην πρώτη γραμμή για να πετύχουμε ακόμη μια ισχυρή νίκη για την πατρίδα, την κοινωνία και την παράταξη.

Αυτή είναι η πρώτη, πάγια ευθύνη μας. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη, που δεδομένης της πολιτικής συγκυρίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα, η αντιπολίτευση λόγω των πολιτικών της επιλογών βρίσκεται σε αποσύνθεση. Η εκλογική διαφορά 20 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα είναι πρωτοφανής για την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας μας. Βεβαίως αυτή η διαφορά μας χαροποιεί, καθώς επιβεβαιώνει την ισχυρή εμπιστοσύνη των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως, δημιουργεί και την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον κίνδυνο της πολιτικής χαλάρωσης. Δημιουργεί την ανάγκη να στηρίζουμε το έργο της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να καλύπτουμε με επιχειρήματα το κενό της εποικοδομητικής κριτικής που η αντιπολίτευση δεν μπορεί και συχνά δεν θέλει να καλύψει. Να μεταφέρουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά τον παλμό της κοινωνίας στην κυβέρνηση, τα αιτήματα και τις ελπίδες, αλλά και τις ανησυχίες των πολιτών.

Και για να το κάνω κι εγώ αυτό πράξη, με την ευκαιρία αυτής της ωραίας εκδήλωσης, θέλω, γνωρίζοντας την ευαισθησία του για τα ζητήματα αυτά, να ζητήσω από τον φίλο Υφυπουργό να κοιτάξει ξανά την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στην Αργολίδα, ώστε να εξαντληθούν όλες οι σχετικές δυνατότητες. Γιατί στις πρόσφατες τακτικές μεταθέσεις στην Αργολίδα και σε πολλούς άλλους νομούς δεν εστάλησαν αστυνομικοί. Καταλαβαίνω την ανάγκη να ενισχυθούν τα μεγάλα αστικά κέντρα γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να αποδυναμώσουμε την περιφέρεια. Και θέλω να επισημάνω ότι εδώ έχουμε τα Δικαστήρια, το Εφετείο, δύο σωφρονιστικά δικαστήρια, αλλά και προβλήματα από κάποιες πληθυσμιακές ομάδες.

Φίλες και φίλοι,

Το 2024 ξεκινά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για την πατρίδα μας. Και αυτή η θετική προοπτική δεν είναι κάτι το τυχαίο και το συγκυριακό, αλλά οφείλεται στους δικούς μας αγώνες, στους αγώνες κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσας που έφεραν ξανά την παράταξή μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας για να εφαρμόσουμε τις πολιτικές που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Είμαι βέβαιος ότι, με τη συμβολή όλων μας, το καλοκαίρι θα έχουμε ακόμη ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές που θα επισφραγίσει την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την προκοπή.

Όπως επίσης είμαι βέβαιος ότι, όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, μαζί θα αξιοποιήσουμε τη βούληση και την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησής μας για να προωθήσουμε δυναμικά τα έργα και τις παρεμβάσεις που χρειάζεται η Αργολίδα μας, αλλά και την ουσιαστική στήριξη των νοικοκυριών και όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας.

Για μια ακόμη φορά, καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis