home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πουλάς: Να ενισχυθεί άμεσα με αστυνομικό προσωπικό ο νομός Αργολίδας

Αναφορά στη Βουλή
Βρήκαν ποιοί έκλεψαν αγρόκτημα και μοτοσικλέτα στο Άργος

Στη Βουλή έφερε έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Πουλάς ζητά από τον Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο νομός Αργολίδας να ενισχυθεί άμεσα με αστυνομικό προσωπικό και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως αυτά επισημαίνονται στο σχετικό έγγραφό τους.

Η αναφορά

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

“Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με την οποία εκφράζονται έντονες διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που έλαβε το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία μετάθεση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Αντιθέτως, όπως αναφέρεται στο έγγραφο με πρόσφατη σχετική διαταγή μετακινήθηκαν 8 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας με δαπάνες του Δημοσίου στην Αθήνα για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισημαίνει ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες από την παρούσα αστυνομική  δύναμη. Η παραβατικότητα συνεχώς αυξάνεται και το αστυνομικό προσωπικό του Νομού Αργολίδας μειώνεται με τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις.

Για τους λόγους αυτούς ζητά την ακύρωση των αποφάσεων του Συμβουλίου Μεταθέσεων και την άμεση ενίσχυση του Νομού Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis