home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Μητέρα, η Πλαστουργός της ζωής» μετά μουσικής στο Λυγουριό

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η δημοσιογράφος και κλασική φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα
Ομιλία Λυγουριό χορωδία (2)

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας γιόρτασε την Υπαπαντή του Κυρίου. Την ημέρα αυτή, με αφορμή την ορθόδοξη γιορτή της μητέρας, η ενορία της Αγίας Τριάδας Λυγουριού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, διοργάνωσαν για πρώτη φορά, μια πολύ όμορφη εκδήλωση με θέμα: «Μητέρα, η Πλαστουργός της ζωής», στην οποία συμμετείχε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου που ερμήνευσε τραγούδια, αφιερωμένα στη μητέρα όλων μας, την Παναγία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος συνόδευσε και στο πιάνο.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η δημοσιογράφος και κλασική φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα. Το μουσικό μέρος συμπλήρωσε η εξαιρετική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, τμήματος Λυγουριού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου καθηγητή Δημήτρη Καρκαλάτου.

Ομιλία Λυγουριό χορωδία (1)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό και την παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου Δημοσθένης Κουτρουμπής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Σαρρής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασκληπιείου Ίωνας Ξυπολιάς, ο οποίος συντόνισε και την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου Διονύσης Λασκαράς, οι ιερείς π. Γεώργιος Λεονάρδος, ο π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος, ο εφημέριος της Ενορίας Αγίας Τριάδας π.  Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος,  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis