home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λουτράκι: Πανικός από φωτιά στο παραλιακό πάρκο (Βίντεο)

Καταστράφηκε το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο του Λιμενικού – Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και εθελοντών για αποτροπή τραγωδίας
Λουτράκι

Το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου φωτιά κατέστρεψε το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο του Λιμενικού στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου, σπείροντας τον πανικό μεταξύ των κατοίκων και των περαστικών. Ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη, παρά τις υποθέσεις για περιθωριακές δραστηριότητες, η άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την περαιτέρω επέκταση της φωτιάς.

Πυκνός καπνός σκέπασε την περιοχή, με την Πυροσβεστική να καταφθάνει άμεσα και να την θέτει υπό έλεγχο, αποφεύγοντας καταστροφικές συνέπειες στα γύρω κτίρια και στις περιοχές ψυχαγωγίας.

Συναγερμός προκλήθηκε και στις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας ΔΙΓΕΝΗΣ και Πυροπροστασίας Λουτρακίου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα, εστιάζοντας τις προσπάθειές τους στην αποτροπή εξάπλωσης της φωτιάς.

Αποφασιστική δράση ανέλαβαν άνδρες της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την Αστυνομία και εθελοντές, μετακινώντας άμεσα τα παιχνίδια από την παιδική χαρά και παρέχοντας υποστήριξη στους ιδιοκτήτες για την ασφαλή απομάκρυνσή τους από τον επικίνδυνο χώρο.

Παρά την ταχεία αντίδραση, παραμένει ανοιχτό το μυστήριο γύρω από τον ακριβή λόγο της φωτιάς, ενώ προβληματισμός εκφράζεται για πιθανές ανθρώπινες επεμβάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραγωδία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το loutrakiblog.gr:

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis