home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτης-Γυθείου: Μηχανή εκτοξεύτηκε σε γράνα οικοπέδου – Δύο τραυματίες

Το προπορευόμενο αυτοκίνητο που ενεπλάκη διαπράττοντας παράβαση, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται
troxaio ekav astynomia

Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη την Κυριακή (4/2) στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου, όταν μια πρόωρη προσπέραση εξελίχθηκε σε καταστροφική σύγκρουση. Στο σημείο υπάρχουν διπλές γραμμές και παραβιάστηκαν, αποτελώντας τον κύριο παράγοντα του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οχήματα κατευθύνονταν από Σπάρτη προς Γύθειο, με το πρώτο να στρίβει αριστερά προς το πρώην κατάστημα εστίασης «ΖΗΤΑ». Την ίδια ώρα ερχόταν μηχανή από την ίδια κατεύθυνση και έκανε προσπέραση των δύο οχημάτων. Τη στιγμή που προσπερνούσε το δεύτερο όχημα δεν πρόλαβε, διότι είχε ήδη μπει στο αντίθετο ρεύμα για να εισέλθει στη διασταύρωση το προπορευόμενο όχημα.

Η μηχανή εκτοξεύτηκε για 50-100 μέτρα μέσα σε γράνα του οικοπέδου, χτύπησε σε τσιμεντένιο αύλακα και κατέληξε στο οδόστρωμα.

Αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, παραλαμβάνοντας τους τραυματίες με τις αισθήσεις τους.

Οι επιβάτες του οχήματος υπέστησαν σοκ, ενώ το προπορευόμενο αυτοκίνητο που ενεπλάκη διαπράττοντας παράβαση, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis