home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βγάζουν τα τρακτέρ στο Άστρος Κυνουρίας: Διαμαρτυρία και συνέλευση συλλόγων αγροτών

Νέα συγκέντρωση και γενική συνέλευση Ομοσπονδίας – Επικείμενες κινητοποιήσεις και αποφάσεις
Τρακτέρ αγροτικό πετρέλαιο

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας ετοιμάζονται για μια ακόμα ημέρα έντονων κινητοποιήσεων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία των Αγροτικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο Άστρος Κυνουρίας, θα διεξαχθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η διαδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, με αντιπροσωπείες συλλόγων που θα έχουν φτάσει στο Άστρος για το σκοπό αυτό. Στη συνέλευση, θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών, με πιθανή αναβάθμιση των κινητοποιήσεων και ακόμα απόπειρα κλεισίματος αυτοκινητόδρομου.

Η συγκέντρωση αυτή ακολουθεί την προηγούμενη διαμαρτυρία των αγροτών στον κόμβο του Δαφνίου Λακωνίας, όπου προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για μία περίπου ώρα, χρησιμοποιώντας τα τρακτέρ τους.

Τη Δευτέρα, επίσης, οι αγρότες σχεδιάζουν πορεία και διαμαρτυρία στο κέντρο της Καλαμάτας, ενισχύοντας το κύμα αγανάκτησης που επικρατεί στον αγροτικό χώρο.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, ενισχύοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αποφασιστικότητας για αλλαγές στον αγροτικό τομέα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis