home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι Πόντιοι της Αργολίδας έκοψαν την πίτα τους

Ποντιακοί χοροί από τις χορευτικές ομάδες κατάφεραν ξεσηκώσουν το κέφι
Παναγία Σουμελά κοπή πίτας (19)

Σε γιορτινό κλίμα, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» στην αίθουσα διδασκαλίας χορού, στους Στρατιώτες Καποδίστρια, στο Άργος, έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Μετά την ευλογία του μητροπολίτη Αργολίδας κκ Νεκταρίου και του αιδεσημοτάτου π. Γεωργίου Σελλή, προϊστάμενου του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγίου Πέτρου Άργους και προέδρου του Ι.Σ.Κ.Ε, η εορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμούς κι ευχές για το νέο έτος από τους επίσημους προσκεκλημένους του συλλόγου, ομιλία για την Πατρίδα του Πόντου και την Παναγία Σουμελά από την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Σοφία Ελευθεριάδη-Πιτσάκη και ποντιακούς χορούς από τις χορευτικές ομάδες οι οποίες κατάφεραν τα ξεσηκώσουν το κέφι!

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την τιμητική παρουσία τους, στον βουλευτή Αργολίδας κ. Πουλά Ανδρέα, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κ. Βασίλη Σιδέρη, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Μεταφορών κι Επικοινωνιών κ. Αναστάσιο Γανώση, τον αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Άργους κ. Μπουλούκο Παναγιώτη, τη δημοτική σύμβουλο Άργους κ. Ξηνταροπούλου Φαίδρα, τον δημοτικό σύμβουλο Ναυπλίου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Ρετσινά, τον χοράρχη του Βυζαντινού Χορού “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους” κ. Χαβιαρλή Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Θρακιωτών κ. Γαβρήλο Θεόδωρο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Τελέσιλλα κ. Γεωργία Κατσώνα και τα μέλη αυτού, τους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους εκπροσώπους των Φίλων Ωδείου Άργους, τα μέλη της Παιδικής Ομάδας Χορού και της Ομάδας Ενηλίκων του Συλλόγου μας, που μας πρόσφεραν το χορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και, φυσικά, όλα τα μέλη και τους φιλους του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”!

Το φλουρί της πίτας έπεσε στη Μαρία, μέλος και χορεύτρια της ομάδας χορού Ενηλίκων.

Την επιμέλεια είχε η Αντιπρόεδρος Σοφία Ελευθεριάδη Πιτσακη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis