home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τίγκα στο σκουπίδι η άγνωστη πίσω είσοδος του δημαρχείου

Καθαρίστηκε ο χώρος μετά από χρόνια – Τα σχέδια για το μέλλον
Σκουπίδια δημαρχείο Ναυπλίου

Καθαρίστηκε η πίσω είσοδος του Δημαρχείου στο Ναύπλιο μετά από χρόνια. Ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια και δεν είχε αξιοποιηθεί μέχρι τώρα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων Ντίνα Καραγιάννη: «Ο χώρος ήταν τελείως εγκαταλελειμμένος, αν και αποτελούσε είσοδο στο Δημαρχιακό κτήριο από την οδό Αντωνοπούλων. Η πίσω αυλή του Δημαρχείου ήταν ένα σκουπιδαριό. Μια ακόμα ντροπή για τον Δήμο μας».

«Ενεργώντας στο πνεύμα των εντολών του Δημάρχου Δημήτρη Ορφανού για την δημιουργία εισόδου για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, η διεύθυνση καθαριότητας προέβη στον καθαρισμό του χώρου και απαλλάξαμε σε σύντομο χρόνο την πλευρική είσοδο, από την «κληρονομιά» της απελθούσας αρχής», σημειώνει η κα Καραγιάννη.

«Σύντομα μάλιστα θα έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη για την τοποθέτηση ανελκυστήρα, ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν ισότιμα να επισκέπτονται όλα τα γραφεία του Δήμου μας», καταλήγει η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis