home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας ανακηρύχθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Συγκινημένος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς: “Ο Θανάσης είναι ο δικός μας Θανάσης των επαγγελματιών, των βιοτεχνών, των εμπόρων”
Επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας ανακηρύχθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Μεσσηνίας τίμησε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024 τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο ανακηρύσσοντάς τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ο Δήμαρχος τιμήθηκε για την πολυετή του δράση και συμβολή στο συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών της Μεσσηνίας, παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργου Καββαθά.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, Γιώργος Καπερώνης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που περιελάμβανε και την κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, χαρακτήρισε τιμή για την Ομοσπονδία, την τιμητική διάκριση στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαμάτας, και εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία που είχαν, δηλώνοντας πώς η επανεκλογή τού Θανάση Βασιλόπουλου στο αξίωμα του Δημάρχου “επιβεβαιώνει την προσωπικότητά του και την προσφορά του στο Δήμο Καλαμάτας”. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και το ιστορικό στέλεχος της Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Μπομπόνης, που παρέλαβε τιμητική πλακέτα.

Συγκινημένος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς: “Ο Θανάσης είναι ο δικός μας Θανάσης των επαγγελματιών, των βιοτεχνών, των εμπόρων”

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Καλαμάτας, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που βραβεύουν τον Δήμαρχο. “Ήμουν εδώ την ημέρα της ορκωμοσίας του και το θυμάμαι με ιδιαίτερη συγκίνηση. Όχι, γιατί δεν θα έχω τη δυνατότητα να έχω βήμα να μιλάω σε όλη την Ελλάδα, αλλά με ιδιαίτερη χαρά ήρθα στην Καλαμάτα γιατί ήταν ένας από εμάς! Ήταν ένας επαγγελματίας, που ήταν πραγματικά μάχιμος, ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο, ξέρει και τα προβλήματα και των επαγγελματοβιοτεχνών και των εμπόρων και της επιχειρηματικής κοινότητας, στο σύνολό της, αλλά ξέρει και τι σημαίνει πρόβλημα στην κοινωνία την ίδια. Ήμουν βέβαιος ότι η επανεκλογή του θα ήταν θριαμβευτική. Και όντως, ο λαός της Καλαμάτας τον τίμησε με το 60% των ψήφων. Και αυτό οφείλεται και στον ίδιο. Γιατί ο ηγέτης είναι αυτός που οδηγεί την ομάδα, αλλά και στις επιλογές που έχει κάνει ο ίδιος ως Δήμαρχος για αυτή την πόλη. Εύχομαι από καρδιάς, και παραπάνω -γιατί ο Θανάσης είναι ο δικός μας Θανάσης, δεν είναι ο Δήμαρχος, δεν είναι ο Βασιλόπουλος, είναι ο Θανάσης ο δικός μας των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων”.

Επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας ανακηρύχθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας 1
ΦΩΤΟ: Δήμος Καλαμάτας

Θ. Βασιλόπουλος: “Νιώθω βαθιά συγκίνηση – Η ομοσπονδία ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο”

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας.

“Ευχαριστώ θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣ Νόμου Μεσσηνίας για την απόφασή του να μου απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου της Ομοσπονδίας. Νιώθω βαθιά συγκίνηση για τη ξεχωριστή αυτή τιμή αλλά και χαρά, γιατί βρέθηκα ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσα σε ανθρώπους που πορευτήκαμε για χρόνια μαζί, που προσπαθήσαμε, που διεκδικήσαμε, που πετύχαμε πολλά. Νιώθω και ευθύνη! Γιατί πλέον μέσα από τη θέση του Δημάρχου Καλαμάτας οφείλω μέσα από τις πολιτικές που υλοποιούμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες όχι μόνο για τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εμπόρους- τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας όπως μας αποκαλούν-χωρίς να το πιστεύω-αλλά και για όλο τον κόσμο, για όλους τους πολίτες του τόπου μας. Η Ομοσπονδία ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Όταν είσαι στο Δ.Σ., όταν έχεις ανησυχίες βλέπεις την ευρύτερη εικόνα. Όταν είσαι πρόεδρος του Σωματείου γνωρίζεις τα προβλήματα που βιώνει ένα μέρος της κοινωνίας. Όταν γίνεσαι πρόεδρος της Ομοσπονδίας βλέπεις την ευρύτερη εικόνα, την πραγματική οικονομία, τα προβλήματα, τις προοπτικές. Όταν είσαι στην ΓΣΕΒΕΕ βλέπεις τη μεγάλη εικόνα, όλους τους κλάδους, όλα τα προβλήματα και προοπτικές. Θέλω σήμερα να σας ευχαριστήσω για την πολύ μεγάλη τιμή που μου κάνετε, και θέλω να προτρέψω κόσμο, όλους σας να ωθήσουμε νέα παιδιά να μπουν και να ασχοληθούν με τα κοινά, να φέρουν φρέσκιες ιδέες και όρεξη για να αλλάξουμε τα πράγματα. Θέλω να τονίσω σε όλους ότι όταν έχουμε θέσεις ευθύνης, πρέπει να τις υπηρετούμε με σεμνότητα, σοβαρότητα, και πολλή δουλειά. Όταν τις υπηρετούμε με αυτό τον τρόπο, θα μας τιμήσουν οι θέσεις…”.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους του με τους οποίους πορεύτηκε και συνεργάστηκε για πολλά χρόνια, ενώ ειδική αναφορά και μνεία έκανε στη μνήμη του ιστορικού προέδρου της ΟΕΒΕΣ, του Θόδωρου Μπαζίγου, “που έβλεπε μακριά”, όπως χαρακτηριστικά είπε, υπογραμμίζοντας την προσωπική σχέση που είχαν και την καθοριστική συμβολή του στην ανέλιξη του Δημάρχου Καλαμάτας στις θέσεις της ΟΕΒΕΣ και στη συνδικαλιστική δράση και έργο για τους επαγγελματίες της Μεσσηνίας. Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε και το ιστορικό στέλεχος της Ομοσπονδίας τον Θεόδωρο Μπομπόνη, επίσης τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. “Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα, για να αλλάξουμε τα πράγματα, και να τα κάνουμε καλύτερα. Είναι υποχρέωσή μας αυτή, απέναντι στις επόμενες γενιές, να δουλέψουμε. Και μην ακούμε όσους λένε “βρε, αδερφέ, εγώ θα τα αλλάξω όλα;” Ναι, εμείς θα τα αλλάξουμε όλα! Εμείς θα δουλέψουμε για να τα αλλάξουμε όλα, είναι υποχρέωσή μας!”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Π. Μαντάς, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι Αρχών και φορέων καθώς και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis